Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα (course) - SEO/BirdLife

Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα (course)

Ο κύριος σκοπός του Προγράμματος είναι η δημιουργία μιας σειράς εκπαιδευτικών υλικών για σπουδαστές επαγγελματικής εκπαίδευσης στους τομείς της Ναυσιπλοΐας και Αλιείας και για επαγγελματίες ψαράδες, για τη βελτίωση της εκπαίδευσής τους σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Πολιτική Αλιείας (και Περιβάλλοντος), καθώς και η προώθηση της υπεύθυνης και βιώσιμης αλιείας στη Μεσόγειο.

Greek_seanvtraning_course_baja

 

 

κεφάλαιο 1

κεφάλαιο 2

κεφάλαιο 3

 

Ερωτήσεις αυτοαξιολόγησης.

κεφάλαιο 1

 

Ερωτήσεις αυτοαξιολόγησης.

κεφάλαιο 2

 

Ερωτήσεις αυτοαξιολόγησης.

κεφάλαιο 3

 

Kahoot κεφάλαιο 1

 

Kahoot κεφάλαιο 2

 

Kahoot κεφάλαιο 3

 

Θα δημιουργηθεί ένα online εκπαιδευτικό πρόγραμμα για τη μείωση των αλληλεπιδράσεων της αλιείας στη Μεσόγειο με τα θαλασσοπούλια (με τη συμμετοχή όλων των εταίρων του Προγράμματος). Θα αποτελέσει το κύριο εκπαιδευτικό προϊόν του Προγράμματος και τα περιεχόμενά του θα ενσωματωθούν σε άλλα εκπαιδευτικά προγράμματα για επαγγελματίες και σπουδαστές επαγγελματικής εκπαίδευσης που θα οργανώσει το ECNPC και θα διδάξει η Ισπανική Ορνιθολογική Εταιρεία (SEO) –στην Ισπανία.

Στη Γαλλία, ξεκίνησε συνεργασία με το Lycée Maritime de Sète για την προσαρμογή του Προγράμματος στις ιδιαιτερότητες της χώρας, έτσι ώστε να προταθεί η διδασκαλία του στα Ναυτικά Λύκεια.

 

Back to the project’s home page

 

Related Posts
X
HAZTE SOCIO/A SUSCRÍBETE