Teatre i tallers de natura de SEO/BirdLife i Eòlia - SEO/BirdLife

Teatre i tallers de natura de SEO/BirdLife i Eòlia

Èxit de la primera Jornada Familiar Teatre + Tallers Naturalesa de SEO/BirdLife i l’Escola Superior d’Art Dramàtic Eòlia

Diumenge de març (2013)- SEO/BirdLife y l’Escola Superior d’Art Dramàtic Eòlia, presenten la jornada familiar Teatre+Tallers de Natura. Amb l’espectacle Marta i l’Estrany cas del país dels ocells, seguit d’un taller de menjadores i el joc de la migració.

Prèviament Rosa Galindo i Mateu Bauçà van presentar la jornada mitjançant la posada en escena d’un manifest dels ocells, i Cristina Sánchez va presentar la col·laboració entre SEO/BirdLife i l’Escola Eòlia, així com el club aventurer@s. La jornada ha estat tot un èxit de participació de públic familiar (més de 60 assistents), on els nens/nes van poder gaudir d’una obra en la què van ser protagonistes de la ma dels actors, i després van continuar aprenent com fer menjadores per a ocells, i perquè i com és la migració dels ocells a través d’un joc.

SEO/BirdLife i l’Escola Superior d’Art Dramàtic Eòlia han començat a col·laborar fa uns mesos (en el Festival de la Infància de Barcelona) i tenen previstes noves jornades familiars Teatre+Tallers de Natura, com ara el Dia Mundial dels Ocells (octubre) amb nous espectacles, tallers i jocs que permetran acostar la conservació de la natura a través de l’art als més menuts.

 

 

 

Related Posts
X
HAZTE SOCIO/A SUSCRÍBETE